MONTENERA SCHOOL OF GEOFICTION AND WORLDBUILDING

MobiriseJe hebt nu een voobeeld gezien van een verzonnen land: Montenera. Bij de Montenera School of Geofiction leer je zelf jouw eigen land te bedenken en te ontwerpen. Jouw eigen wereld te bouwen.

Projectonderwijs bij jullie op school
De meeste scholen hebben gedurende het schooljaar wel een of meerdere projecten. Meestal zijn er meerdere schoolvakken bij betrokken. Vaak zijn de projecten in speciale projectweken of werken de leerlingen gedurende enkele uren per week aan een project. Hoe dan ook, elk project heeft een bepaald thema. Een van die thema's kan geofictie zijn. Daar gaat deze site over.

Een geofictieproject bij jullie op school
Als het goed is hebben jullie onlangs van de docent die het project begeleid een handleiding gekregen wat je hier allemaal voor moet doen. Deze handleiding gaat boven de uitleg die in deze site wordt gegeven. Vooral ten aanzien van de eisen wat je allemaal moet inleveren bij jullie docent.

Je kunt de uitleg op deze site vooral gebruiken als hulpmiddel bij jullie project. Maar leidend is uiteindelijk toch de handleiding die jullie van school hebben gekregen.

Kies hieronder een van de volgende onderdelen om meer hulp te krijgen bij jullie project. 

Foto linksboven: Pexels

Mobirise

STAP 1

Voordat je een geofictieproject start is het handig om te weten wat er precies onder geofictie wordt verstaan. Hier lees je er meer over. 

Mobirise

STAP 2

Wanneer je een fictief land ontwerpt zal je een aantal stappen doorlopen. Welke dat zijn lees je hier. 

Mobirise

EXTRA TIPS

Hoe maak je een: 
* kaart van jouw land
* vlag van jouw land
* nationaal volkslied

© ReGeo: geo-educatie & informatie. 2021 

Set up a web page with Mobirise